Vanille en aardbei likken het lekkerst

CALLANTSOOG – IJssalon IJsie Prima weet: elke stranddag is een ijsdag. Dus is de salon aan het Dorpsplein in Callantsoog helemaal klaar voor dit warme weekend. 

Kees Baars jr vertelt vol passie over zijn ambachtelijke ijs: “We draaien bij warm weer meer frisse smaken, zoals framboos met verse munt en er zijn weer heerlijke cantaloupe meloenen gebracht, die gaan ook door het ijs.”

Hij vervolgt: “Yoghurt bosvruchten en fruitsmaken zoals mango, aardbei, citroen, meloen, bloedsinaasappel, framboos met munt, fris en fruitige smaken gaan dan het hardst. Maar het mooie van ijs is dat je met zoveel keuze eindeloos kunt combineren en iedereen toch wel zijn eigen combinatie maakt.” 

De salon bereidt zich voor op de drukte door te zorgen dat alle ingrediënten ruimschoots in huis zijn. Ook wordt de wekker een paar uur eerder gezet, zodat er genoeg vers ijs gedraaid kan worden. 

Ondanks alle nieuwe smaken en tropische creaties blijven de klassiekers het meest favoriet: vanille, aardbei, chocolade en stracciatella likken het lekkerst.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nl



Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: