Van voetbalvrienden tot ondernemers (video)

SCHAGEN/TUITJENHORN – De 19-jarige Sjors Kaandorp uit Sint Maarten en de 20-jarige Jerry Kruijer uit Tuitjenhorn zijn allebei gek van voetbal en tegenwoordig zijn ze ook jonge ondernemers.

Sjors speelt bij Schagen United en Jerry bij Hollandia T. De jonge voetbalvrienden viel op dat veel voetballers last hebben van een probleem met hun scheenbeschermers en bedachten daarom samen met studiegenoten Rens en Casper een nieuw product genaamd Strapflex. Een elastisch bandje van siliconen dat ervoor zorgt dat je scheenbeschermers tijdens het voetballen altijd op hun plek blijven. 

Ze bedachten het idee voor een schoolproject, maar laten het daar niet bij. “We krijgen veel goede reacties van voetballers die ons product gebruiken. We hopen begin maart een grote levering binnen te krijgen in zes verschillende kleuren en dan willen we de Strapflex groot gaan verkopen”, zegt Sjors. 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):