Van een tv-baan naar de Oranjelaan

SCHAGEN – Na jarenlang achter de schermen in de tv-wereld te hebben gewerkt, maakte Joost Naberman uit Noord-Scharwoude veertien jaar geleden de overstap naar het onderwijs. Hij heeft hier nooit spijt van gehad, vertelt hij in de podcast ‘Voor de Klas’.  

Joost is docent Nederlands op het Regius College aan de Oranjelaan in Schagen. In de podcast vertelt hij hoe goed de tv-baan als uitvoerend producent bij hem paste. Maar dat ook het docentschap hem ontzettend goed ligt. Hij had beide banen niet willen missen, vertelt hij.

Ook vertelt Joost over de korte spanningsboog bij leerlingen en hoe het schrijven van zinnen een hele uitdaging is.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is te beluisteren via de website van Noordkop Centraal en via streamingsdiensten Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):