Van der Bruggen nieuwe secretaris Schagen

Eva van der Bruggen (46 jaar) wordt de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Schagen. Van der Bruggen was de afgelopen 5 jaar in dienst van gemeente Texel als gemeentesecretaris/algemeen directeur en daarmee een bekende voor gemeente Schagen en de regio. Burgemeester Marjan van Kampen: “We zijn heel blij dat Eva van der Bruggen voor gemeente Schagen heeft gekozen. We hebben het volste vertrouwen in Eva dat zij de organisatie verder helpt door te ontwikkelen en professionaliseren.”

Van der Bruggen: “Schagen is een prachtige gemeente met een leuke organisatie en een enthousiast nieuw college. Ik kijk ernaar uit om hier onderdeel van uit te mogen maken. De gemeentelijke organisatie heeft de afgelopen periode een nieuwe koers ingezet, een koers die ik graag wil voortzetten, samen met het college, de raad, inwoners en partners.”

Eva van der Bruggen start op 1 april. Zij volgt daarmee Alexander Meijer op, die sinds juni 2021 interim-gemeentesecretaris was.


Publicatiedatum: 2 februari 2023
Categorie: Gemeentenieuws
Aantal views: 355
Avatar foto
Dit bericht is afkomstig van de gemeente Schagen. Meer weten? Kijk op www.schagen.nl.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):