Van Dam zet vrijwilligers in het zonnetje

ANNA PAULOWNA –  De gemeente Hollands Kroon bedankt deze week veel vrijwilligers met een tegoedbon. Burgemeester Van Dam deelde maandag tijdens een bezoek aan Wonen Plus Welzijn in Anna Paulowna tegoedbonnen uit. 

Van Dam stelt dat vrijwilligers ‘hartstikke belangrijk’ zijn. “Het is echt het smeermiddel van onze samenleving”, vertelt de burgemeester, die zelf vrijwilliger is bij Belbus Noordkop. “Een heleboel dingen kunnen niet plaatsvinden als er geen vrijwilligers zijn. Je draagt als vrijwilliger echt iets wezenlijks bij aan de samenleving.”

Anja de Jong, welzijnsconsulent bij Wonen Plus Welzijn Hollands Kroon, is erg blij dat de vrijwilligers van de stichting worden bedankt. “Wat zouden wij als organisatie moeten zonder onze vrijwilligers? Ze zijn voor ons zo belangrijk, we kunnen gewoon niet zonder.”

 

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):