Vacature Redacteur / verslaggever / camjo

Gesteund door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek werken Regio Noordkop (Den Helder/Hollands Kroon) en Noordkop Centraal (Schagen) samen. Tien betaalde medewerkers en vele vrijwilligers maken dagelijks lokale verhalen, die op onze televisie- en radiokanalen worden uitgezonden en op verschillende onlinekanalen worden gepubliceerd. Om de samenwerking te intensiveren zoeken we:

Redacteur/verslaggever/camjo (32-36 uur per week)

In deze uitdagende (starters)functie ben je verantwoordelijk voor het vergaren, selecteren en produceren van nieuwsitems. Je doet bureauredactie én gaat als verslaggever op pad. Daarbij werken we deels volgens het camjo/mojo-principe en monteer je in basis zelf je items (Enige kennis van Adobe Premiere is een pré).  

Functie-eisen

We verwachten geen afgeronde HBO-opleiding Journalistiek, maar wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je bent ambitieus, creatief, kunt organiseren, kunt pakkend schrijven, hebt doorzettingsvermogen, bent stressbestendig en verbaal sterk. 

Enthousiasme vinden we vanzelfsprekend, humor kunnen we waarderen. Bij voorkeur heb je enige ervaring met televisiejournalistiek en het inspreken van voice-overs. Je weet hoe sociale media werken en werkt volgens het principe van ‘online first’. 

Omdat je regelmatig op pad gaat, is een rijbewijs een absolute voorwaarde. We hebben geen van negen-tot-vijf-mentaliteit. Nieuws maken wij 7 dagen per week. Je woont in de Noordkop (bij voorkeur in de gemeente Schagen) en bent bekend met het gebied. 

Geboden wordt

We bieden een interessante functie die je mede zelf kunt vormgeven. In onze organisatie doe je ervaring op met alle facetten van de (televisie)journalistiek. Je werkt in een klein, gemotiveerd team. We bieden een passend salaris, een kilometervergoeding en deelname aan cursussen en opleidingen.

Reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ed van Oerle van Noordkop Centraal via 06-23712885. Reageren met een uitgebreide CV en motivatie naar vacature@noordkopcentraal.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):