Uren in de rij voor vuurwerk (video)

MIDDENMEER – Wie op de eerste verkoopdag van het vuurwerk al direct tot aanschaf wilde overgaan werd flink op de proef gesteld.

Een paar uur wachten was heel normaal en zoals elk jaar was het ook donderdag weer behoorlijk druk bij de firma Niks in Middenmeer. De verkoop zou donderdagmorgen om 4.00 uur van start gaan, maar de eerste mensen stonden er al om 01.00 uur.

“De reden dat zij vroeg in de rij staan is dat ze zeker willen weten dat alles nog verkrijgbaar is, maar er is voldoende voorraad”, aldus Petra Niks. “Het zal niet snel gebeuren dat we nee moeten verkopen.” De stemming onder de wachtenden was verder prima en iedereen onderging gelaten het lange wachten. De klanten kwamen niet alleen uit Noord-Holland, maar vrijwel uit alle provincies en zelfs uit België en Duitsland.

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
7 antwoorden
 1. WILLEM
  WILLEM zegt:

  Bij deze JAC ik zal geen euro besteden aan vuurwerk maar gelukkig zijn vele meningen van mensen heel verschillend, zoals ook uw reacties op deze site die vaak zeer kwetsbaar zijn. JAC vooral in de spiegel blijven kijken kan geen kwaad bij u.

  • Jac
   Jac zegt:

   Je handen en ogen zijn kwetsbaar Willem, maar je weet waarschijnlijk niet de betekenis van het woord, net als het gebruik van hoofdletters. Bij mij is er ook geen vuurwerk te koop.

  • Jac
   Jac zegt:

   Ik steek geen vuurwerk af hoor Willem en ben ook niet zo gek om er uren voor in de rij te gaan staan, ik geef mijn geld liever aan een goed doel en geef mijn kinderen, kleinkinderen en dieren een extraatje ipv die onzin. Ik hoop dat je na oud en nieuw allebei je ogen en je 10 vingers nog hebt. Daaag Willempie.

  • WILLEM
   WILLEM zegt:

   In de spiegel blijven kijken JAC misschien kom je er dan achter hoe een raar wezen er uitziet.

   • Jac
    Jac zegt:

    Ik begrijp dat ik jou dan zie Willem, verder zal ik niet te veel afwijken van het bericht, maar als je om 1 uur in de nacht voor een winkel ga staan die om 4 uur open gaat, wat ook al idioot is, ben je ik mijn ogen hartstikke gek.

Reacties zijn gesloten.