Urban Sport ‘Pumptrack’ komt naar de Noordkop

van tot
Gepland Sport

REGIO –  Team Sportservice haalt, in samenwerking met The Pump Factory, op 4 en 5 april een mobiele pumptrack naar de Noordkop toe. Het is een kruising tussen een bmx-baan en een skatepark.

Pumptrack is een Urban Sport die op ritmische wijze een aaneengesloten circuit van bulten vormt. Het circuit is ideaal voor diverse crossfietsen, inline skates, longboards en skateboards.

Op donderdag 4 april staat de mobiele pumptrack bij IJsclub S.I.S. in Warmenhuizen. Een dag later, op vrijdag 5 april, is de plaats van handelen Sportvereniging DWOW in Wieringerwerf.

Van 10.00 uur tot 11.00 uur zijn de jongste kinderen van 2 tot 4 jaar welkom om met loopfietsjes de pumptrack te ontdekken. In de middag, van 14.30 uur tot 16.00 uur, is er een vrije inloop voor basisschoolkinderen. Van 16.00 uur tot 17.30 uur is er een vrije inloop voor leerlingen van het middelbaar onderwijs.

Iedereen mag zijn of haar eigen fiets, stuntstep of skates meenemen en gebruiken op de pumptrack. De pumptrack is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):