UITmarkt Schagen groot succes (Video)

SCHAGEN – Het eerste lustrum van de UITmarkt Schagen was een groot succes. Na vijf jaar is het uitgegroeid tot een prachtig evenement.

Op vier plekken, het podium westgevel aan Markt 18, het Ponton in de Slotgracht, het Scagon Theater en de Ridderzaal, kon het publiek genieten van muziek, dans, toneel en klassieke muziek.

In de ridderzaal, waar voor het tweede jaar klassieke muziek was te beluisteren, was de belangstelling enorm. Rens Cappon praatte daar alles aan elkaar.

Dat werd in het Scagon Theater gedaan door Colet Nierop. Daar konden helaas veel mensen niet terecht omdat de mensen in de zaal veelal bleven zitten voor de volgende voorstelling, waardoor de mensen die in de rij stonden te wachten teleurgesteld waren dat zij niet naar binnen konden. 

Buiten werden de optredens bijzonder leuk aan elkaar gepraat door Peter van de Wiel, een rol die hem als geen ander op het lijf geschreven is.

Een fotoreportage is te zien in ons foto[url|https://www.noordkopcentraal.nl/ph-28464-3-38827/foto/uitmarkt_schagen_2019.html?|album|int] en een video maandag op Noordkop Centraal TV.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Delen is leuk
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: