Twee percelen te koop in Kreileroord

KREILEROORD – De gemeente Hollands Kroon zet binnenkort twee percelen grond aan de Korenstraat en Bollenstraat in Kreileroord in de verkoop. Op de gronden zit al een woonbestemming. 

Aan de Korenstraat mogen maximaal 6 woningen worden gebouwd. En aan de Bollenstraat gaat het om 3 woningen. Beide locaties zet de gemeente in augustus via een makelaar in de verkoop.

Makelaar Groot & Nieuweboer uit Medemblik zet beide locaties in de verkoop. Binnenkort gaan zij aan de slag met het maken van de advertentie en de foto’s. Daarna plaatsen zij een ‘Te Koop’ bord op beide gronden. Geïnteresseerden kunnen contact leggen met de makelaar. De makelaar neemt ook de biedingen in ontvangst.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):