Twee locaties Taalhuis Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – In de bibliotheek aan het Loggersplein in Wieringerwerf opent wethouder Mary van Gent woensdag 17 januari om 14.00 uur het eerste Taalhuis in de gemeente Hollands Kroon.

Sinds 2018 bestaat het Taalhuis Hollands Kroon in combinatie met het Taalhuis Schagen. Voor veel mensen is het lastig om vanuit Hollands Kroon naar het Taalhuis in Schagen te gaan. Daarom opent het taalhuis nu ook twee locaties in de gemeente Hollands Kroon.

Vanaf 17 januari kunnen mensen niet alleen in de bibliotheek in Wieringerwerf terecht, maar ook in de bibliotheek van Anna Paulowna. Taalhuis Hollands Kroon wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hollands Kroon. Meer informatie is te vinden op de website www.kopgroepbibliotheken.nl .

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):