TUMULT ROND PAASVEE

De politie heeft woensdagavond een drukke avond gehad in het Schager centrum.

Tot 19.30 was er volgens de politie niets aan de hand. Daarna sloeg echter `de vlam in de pan`. Er werden veel vechtpartijen gemeld die vaak door tussenkomst van de politie moesten worden opgelost. Ook werd een bezoeker door 4 mannen van zijn ketting beroofd. De daders zijn opgepakt en er loopt een onderzoek naar de toedracht van de beroving.

In de loop van de avond werd een bezoeker aangehouden die in het bezit was van GHB en XTC pillen. Een inwoner van Tuitjenhorn zakte later op de avond in elkaar doordat hij drank en deze middelen had gebruikt. Ook werden door portiers van de horeca-zaken buisjes GHB in beslag genomen.

Aan de P. Ottstraat werd een dronken man aangetroffen met een bebloed gezicht. De man is door de politie naar huis gebracht. Ook een man die in laveloze toestand in een boom aan de Menisweg verbleef is door de politie thuis afgezet.

Tegen een portier is donderdag aangifte gedaan van mishandeling. Bij welke horecazaak deze portier werkte is niet bekend gemaakt. Verder werden jongeren aangehouden voor baldadigheid en wildplassen.

Tijdens de avond zijn 239 bestuurders gecontroleerd op alcohol. 6 bestuurders hadden teveel gedronken en kregen een bekeuring. De politie moest vroegtijdig met de alcoholcontrole stoppen omdat er extra mensen nodig waren om de vechtpartijen in het centrum te stoppen.


Publicatiedatum: 21 maart 2002
Categorie: Archief
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: