Tuitjenhorn heeft eigen Sinthit 

TUITJENHORN – Om de stemming er vast goed in te krijgen, schreef het Sinterklaascomité van Tuitjenhorn een eigen Sinterklaashit. Daar bleef het niet bij want ze produceerde ook nog eens een bijpassende videoclip. 

Anne Kees Meines is de tekstschrijver van de hit en hij scoorde Jordy Kuys als zanger en Piet Boekel als hoofdrolspeler in de video. 

“We wilden dit jaar echt even wat nieuws doen”, zegt Meines. En dus is er geen fanfare muziek te horen tijdens de intocht in Tuitjenhorn, maar wel het deuntje ‘Ik Ga Zwemmen’, van zanger Mart Hoogkamer. Daarop schreef Meines de tekst van het Sinterklaasnummer. 

De clip is te bewonderen op de Facebookpagina van het comité. Daar is ook een kortere versie te zien waarin het bijpassende dansje wordt voorgedaan. Zo kunnen alle kinderen alvast goed oefenen voor zaterdag.

Jesler Bos in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: