Trekkertrek

BURGERVLOTBRUG – De Interboys, een zeskoppige vriendengroep van tractorliefhebbers, organiseert zondag 25 september vanaf 10.00 uur een geweldig trekkertrektoernooi aan de Belkmerweg 27 in Burgervlotbrug.

Bij Trekkertrek, ook bekend onder de Engelstalige noemer `tractor pulling`, is het de bedoeling dat men een tractor met een zware slede over een zo groot mogelijke afstand weet te slepen.

Buiten het inlijven van enthousiaste tractorbestuurders hoopt de organisatie ook op een grote publieksopkomst. De Interboys halen met behulp van enkele meewerkende sponsors, alles uit de kast om het evenement tot een succes te maken.

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Voor de jongste trekkertrek liefhebbers is voldoende speelvertier aanwezig. Zo is er zelfs een minisleepwagen waarvoor minitractors rijden en het jongere publiek een trekje kan wagen.

Er komt een aantal speciale trekkers naar Burgervlotbrug, die vele honderden pk’s op de baan zullen zetten. De entree tot dit dagvullende spektakelstuk is gratis.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: