Top 2000 Tribute verplaatst naar zondagmiddag

SCHAGEN – De Top 2000 Tribute die zaterdagavond 27 november zou worden gehouden in Alpha in Schagen is verplaatst naar zondagmiddag 28 november van 15.00 – 19.30 uur.

De Magnusmannen presenteren een grote band met muzikanten uit Memphis, Ironic Maiden en zangeres Samantha van Son. Speciale tribute-optredens zijn deze middag Tina Turner door Lianne en Elvis Presley door Kees Klarenbeek. 

De live band met de roots in Schagen speelt op deze muziekmatinee de grootste hits uit de Top 2000. Er komen nu nummers voorbij van onder andere Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Deep Purple, Anouk, Fleetwood Mac, U2 en Golden Earring.

De drankjes en hapjes worden aan tafel gebracht.Een kaartje kost € 12,- en is verkrijgbaar bij Piet Pann, bij de Magnusmannen en aan de zaal voor € 15,- zolang de voorraad strekt. Bezoekers moeten in het bezit zijn van een QR-code en legitimatie bij de ingang van de zaal.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: