Toneelgroep Contact speelt SCHUUR

Gepland Agenda

ZIJDEWIND – Toneelgroep Contact uit Winkel speelt op zondagmiddag 18 juni om 14.00 uur de voorstelling SCHUUR op de locatie De Weel 6 in Zijdewind.

Toneelgroep Contact uit Winkel speelt haar voorstellingen op locatie. Ieder jaar wordt een nieuwe plek gevonden die tot de verbeelding spreekt. Dit jaar dus op locatie in Zijdewind.

In het verhaal van SCHUUR ziet alles er aan de buitenkant prima uit. Dit is een instelling waar cliënten een zinvolle dagbesteding hebben. En wie weet, lukt het ze zelfs om te re-integreren in de maatschappij. De arme zielen! Wisten ze maar dat ze slechts een dekmantel vormen. Wisten ze maar waar ze eigenlijk deel van uitmaken. Wisten ze maar dat de boel op ontploffen staat. Zouden ze dan wegrennen? Zouden ze Victor in de steek laten?

Een kaartje kost € 13,30 en kinderen tot 16 jaar betalen € 9,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Reserveren kan via www.tgcontact.nl, of bel na 19.00 uur naar 06-22 55 87 77.


Publicatiedatum: 26 mei 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 89
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):