Toezicht schaatsbaan zit droog en warm

HIPPOLYTUSHOEF – Het toezicht bij de schaatsbaan in Hippolytushoef tijdens Wieringen Winter Wonderland zit droog en warm dankzij Rinus Security.

Met behulp van zo’n 80 vrijwilligers zal dit initiatief van de Evenementencommissie Hippolytushoef, dat van 16 tot en met 18 december wordt gehouden, in goede banen worden geleid. Scouting Corvus Corone uit Den
Oever zorgt voor het nachtelijk toezicht. 

Om deze toezichthouders in de nachtelijke uren niet aan de weergoden over te leveren, heeft de organisatie een match weten te maken bij de Hollands Kroonse Uitdaging met Rinus Security.

Dit bedrijf stelt belangeloos hun mobiele surveillancewagen beschikbaar waarin de toezichthouders zich kunnen terugtrekken. Vanuit deze controlekamer kunnen zij het hele terrein  controleren. 

Meer informatie over het evenement is te vinden op Facebookpagina Evenementen Hippolytushoef.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nl



Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Joost Busse
    Joost Busse zegt:

    En ik hoop ook veilig ! Het geïmporteerd testosteron jeugd gehalte is aardig toegenomen de laatste maanden.

Reacties zijn gesloten.