Toekomst Winkels

SCHAGEN – De gemeenteraad van Schagen organiseert dinsdag 12 januari om 19.30 uur samen met de Ondernemers Federatie Schagen en de Rabo-bank een themabijeenkomst over de toekomst van de winkels in Schagen in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Laan in Schagen.

De winkels in onze gemeente ondergaan net als de rest van Nederland grote veranderingen. Ook verandert het consumentengedrag. Om hierin meer inzicht te krijgen is een aantal sprekers uitgenodigd die hun mening geven over de toekomst.

Wethouder Jelle Beemsterboer, René de Visser van de Rabo-bank, Hans Bouterse van de OFS, de heer Pos van Makado en Piet Hein de Boer van de SES zijn de uitgenodigde sprekers. Aansluitend vertelt professor Dr. Cor Molenaar zijn verhaal over de ontwikkelingen in de retail.

Hij is auteur van de boeken `Het einde van winkels?`en `Red de winkel`. De raadsleden en andere genodigden kunnen vervolgens vragen stellen en discussies voeren. Tot een besluit zal deze avond niet leiden, het is informerend en dient als basis voor de vorming van de mening van de raadsleden.

 

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: