Tine Boeve speelt ‘Dubbel Dank’ in Burgerbrug

Gepland Agenda

BURGERBRUG – Op zondag 25 februari speelt Tine Boeve om 14.30 uur in de Herboren Toren van Burgerbrug haar voorstelling ‘Dubbel dank’.

“Mijn opa had een droom. Om deze droom te realiseren, stapte hij vanuit de Veluwe op de fiets naar Andijk. Ik had de droom om het meest lasrige stuk in mijzelf uitvergroot op een podium neer te zetten. Wanneer ik dát zou durven, dan had ik echt grote stappen gezet in mezelf accepteren en liefhebben. Ik ontdekte dat de obstakels die ik tegenkwam niet alleen met mij, maar ook met mijn ouders en grootouders te maken hadden. Ik heb met erkenning, begrip en liefde voor alles wat er gekozen en gebeurd is, een enorme boost gegeven aan het realiseren van mijn droom”, aldus Tine Boeve.

De voorstelling is levendig met een lach en eeen traan, afgewisseld met liedjes die uit het hard worden gezongen en gespeeld. Tine wordt begeleid door een gitarist.

De entree bedraagt €17,50

 

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):