Thuisproject Winkel

WINKEL – In de achterzaal van café Beentjes aan de Dorpsstraat 88 in Winkel wordt dinsdag 12 juli om 15.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd door Stichting Vrienden van Thuishuisproject Winkel.

Het thuishuisproject in Winkelmadepark bestaat uit 2 delen namelijk thuisbezoek en thuishuis.

Het thuisbezoek vindt plaats bij alleenstaande ouderen in Winkel en omgeving. Zij willen graag contacten met leeftijdsgenoten, maar kunnen dit door omstandigheden moeilijk alleen realiseren. Het doel van het thuisbezoek is om het netwerk te verbeteren en waar mogelijk uit te breiden. Vrijwilligers kunnen daarbij een hand helpen. Tijdens deze informatiebijeenkomst kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.

Het thuishuis is een woonvorm voor 6 ouderen uit de doelgroep alleenstaande ouderen die niet alleen willen wonen. Zij kiezen ervoor samen met leeftijdsgenoten in het Thuishuis te gaan wonen. De bewoners hebben elk hun eigen woonruimte met een woon- en slaapkamer, een badkamer en een pantry.

Zij richten deze naar eigen smaak en wensen in. De bewoners delen met elkaar een keuken, woonkamer, een hobbyruimte, een logeerkamer en een buitenruimte.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: