Theatergroep Kortsluiting 2.0 speelt ‘ZOUT’

van tot
Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater & Filmhuis Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen speelt theatergroep Kortsluiting 2.0 zaterdag 30 maart om 20.30 uur en zondag 31 maart om 14.30 uur de voorstelling ‘ZOUT’.

Vijf acteurs en een muzikant buigen zich in ‘ZOUT’ over vragen die ons allemaal kunnen bezighouden. Het zijn hele normale omstandigheden en alledaagse verhalen die langskomen.

Wat hebben die personages in het stuk met onszelf te maken? Die vraag beantwoorden brengt humor, gekkigheid en spanning tussen spelers en hun eigen personages. In ’ZOUT’ ontmoeten zij elkaar in de zoektocht naar antwoorden op grote en kleine vragen van het leven. 

Niemand wil meanderend door het leven, meedrijven met de stroom. We houden van kleur en geur en zijn volop bereid een en ander te polariseren. Spannend toch, zonder zout is alles laf. Maar wat houdt de boel toch een beetje bij elkaar en wat brengt alleen chagrijn?

Kaartjes zijn voor € 13,50 te reserveren via www.scagondeluxe.nl.


Publicatiedatum: 14 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 75
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):