The Color Purple XL in Scagon DeLuxe

Gepland Agenda

SCHAGEN – Op vrijdag 8 maart om 14.00 uur draait niet alleen de film The Color Purple in Scagon DeLuxe, er is ook muziek van Linda Berbée.

Het is 8 maart Internationele Vrouwendag. Een werkgroep had een speciaal avondprogramma samengesteld en die was in no time uitverkocht. Daarop is besloten ook een matinee te organiseren. Na de muziek van Linda Berbée en Benno van Graven is er een interview met vertegenwoordigers van Betere Start, de Soroptimisten en Amnesty. Zij vertellen hoe de film The Color Purple relevant is voor de waarden en doelen waar zij als organisaties voor staan.

De film werd eerder uitgebracht met Oprah Winfrey in één van de hoofdrollen. Er is ook een Broadway-musical van geweest. Nu is The Color Purple aan de zoveelste heropleving bezig. Deze utivoering is een filmmusical geworden waarin blues en gospel samengaan.

Kaarten kosten €10,00 en reserveren kan via www.scagondeluxe.nl.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):