Tess Marique Oostwouder in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 21 april van 10.00 – 12.00 uur op Noordkop Centraal Tess Marique Oostwouder te gast. 
Tess studeerde in 2018 af aan het HKU Utrechts Conservatorium richting Klassieke Zang. De passie voor muziek, zang en dans begon bij haar al op jonge leeftijd. Ze volgde zanglessen bij Tom de Graaf in Schagen, balletlessen bij Balletschool Schagen en nam deel aan muziektheaterproducties in Schagen onder leiding van Joke van Tol.
Inmiddels verzorgt zij regelmatig klassieke concerten met verschillende muzikale ensembles in verschillende muzikale stijlen.
Presentator Kitty Mertz praat met Tess over haar leven, werk en haar passie voor muziek. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Tess en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):