Tanja Groen in Zesde Zintuig

Het is nog niet bekend of Het Zesde Zintuig iets heeft opgeleverd in de zaak Tanja Groen.

In Het Zesde Zintuig, een programma op RTL4, buigen helderzienden zich over oude politiezaken. Donderdagavond werd aandacht besteedt aan de verdwijning van Tanja Groen, nu 15 jaar geleden. 4 helderzienden werden neergezet op de plaats waar Tanja voor het laatst was gezien. Er was ze vooraf niet verteld welke zaak daar had gespeeld.

Opvallend was dat alle helderzienden wisten te melden dat het ging om een meisje. Ook wisten enkele van hen, zonder dat ze wisten dat het om Tanja ging, te melden dat het slachtoffer een rood shirt aan had en dat ze bruin haar had. Die zaken klopten.

Een van de helderzienden nam programmamaker Beau van Erven Dorens mee naar de oever van een rivier in Maastricht. Daar zou Tanja in het water zijn gegooid. De helderziende meldde ook dat in die tijd een woonboot op die plek te koop had gestaan.

De politie van Maastricht was aanwezig bij de opnamen van het programma. Of de politie iets gaat doen met de bevindingen van de helderzienden kon een woordvoerder nog niet zeggen. Arie en Corry Groen, de ouders van Tanja, waren ook aanwezig bij de opnamen. `Het waren zware dagen, alles kwam weer boven`, meldde Arie Groen.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):