Super Sunday voor Maud & Vic Foundation

Gepland Agenda Nieuws

‘T VELD – Op zondag 17 september vindt de Maud & Vic Super Sunday plaats in Noord-Holland met start en finish in ‘t Veld.

De opbrengst van het evenement gaat naar de Maud & Vic Foundation. Het doel van de foundation is om vanuit Nederland en België onderzoek naar zeldzame stofwisselingsziekte NKH te supporten en een steunpunt te zijn voor gezinnen die in de toekomst te maken krijgen met de ziekte. Maud Baas uit ‘t Veld en Vic Adriaansen uit het Belgische Poppel lijden allebei aan NKH.

Op Super Sunday worden deelnemende teams uitgedaagd om in een willekeurige auto de route te rijden en onderweg opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. De teams die de opdrachten het beste uitvoeren, kunnen prachtige prijzen winnen.

Later op de dag treden de Magic Mondays, Sam de Wever en speciaal voor deze dag The Beamers op. Irene Moors deed een aantal weken geleden een oproep voor het evenement.

Opgeven voor de Super Sunday kan via https://www.maudvicfoundation.eu/acties/supersunday

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: