Succesvol jaar met grondverkopen op Robbenplaat

WIERINGERWERF – De gemeente Hollands Kroon heeft het afgelopen jaar veel bedrijfskavels verkocht op regionaal bedrijventerrein Robbenplaat in Wieringerwerf. 

De gemeente had aan het begin van 2021 nog 11,1 hectare grond beschikbaar. Na een succesvol jaar met veel verkopen, is er een jaar later nog maar 2,6 hectare aan beschikbare kavels.

Eind 2020 is besloten om het bedrijventerrein meer onder de aandacht te brengen en beter verkoopbaar te maken. Zo heeft het bedrijventerrein sinds een jaar een eigen glasvezelnetwerk.

Ook is in april 2021 de eigen verkoopwebsite www.robbenplaat.nl gelanceerd. Er is een promotiefilm gemaakt, er is geadverteerd in vakbladen en er is een digitale reclamecampagne gekomen.

De laatste kavel van dit jaar is overgedragen aan Huibers Hout. Zij zijn momenteel gevestigd in Schagen maar daar wordt het pand te klein. In Hollands Kroon krijgen zij de kans hun bedrijf verder te laten groeien.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: