Studio 54 twijfelt over toekomst

SCHAGEN – Bestaat café Studio 54 in Schagen over een paar maanden nog? Uitbater Marthijn Visser heeft zijn twijfels.

Vlak voor het weekend plaatste hij een emotioneel betoog op Facebook. Hij was vrijdag en zaterdag niet open omdat hij goed moest nadenken of hij er nog wel zin in had.

Volgens Visser gaan er in Schagen roddels rond onder jongeren waardoor hij een week eerder zelfs bedreigd werd. Van de roddels is volgens Visser niets waar.

Visser had eerder een gelijknamige zaak in Alkmaar. Die zaak is door corona en een flinke diefstal gesloten. Visser heeft van de diefstal van bijna € 200.000,- door een medewerker aangifte gedaan. Die zaak loopt nog.

“Vooral jongeren lijken mij als buitenstaander in Schagen niet te accepteren”, vertelt Visser. Veel oudere bezoekers steunen hem wel, maar die groep is volgens hem te klein om de zaak op te laten draaien.

Visser heeft nog een huurcontract tot 2027. Hij zegt dat er belangstellenden zijn die de zaak mogelijk over willen nemen en wil met die partijen in gesprek. Een andere mogelijkheid is volgens Visser dat hij de zaak alleen opent voor feesten, partijen en grote evenementen zoals Popweekend, kermis en Paasvee.

Hij wil in de loop van dit jaar een besluit nemen over zijn toekomst.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Jantje
  Jantje zegt:

  Wat een bende daar.
  Onverzorgd en een leeg hok.
  Piet Verhagen zou zich omdraaien in z’n graf……

 2. Johan
  Johan zegt:

  Begrijp niet dat deze toko nog bestaat,een rommeltje om dit bedrijf én een snackbar wat een grote puinhoop is, grote praatjes voor de opening die eigenlijk gelijk in de prullenbak gedeponeerd konden worden. Volgens mij is in Alkmaar ook een horeca bedrijf van dit heerschap fout gegaan.

  • Erik
   Erik zegt:

   Hey Johan, wat ben je lekker scherp, vooral goed om te zien dat je zelf ook niet helemaal helder bent, je schrijft.. volgens mij was de zaak in Alkmaar….

   terwijl dit letterlijk in de tekst hier boven staat 🤪 wat zij met de snackbar doen moeten ze toch lekker zelf weten ?

   Lekker laten leven zoals je zelf ook wil leven.

Reacties zijn gesloten.