Stemming Ondernemer van Jaar 2022 geopend

HOLLANDS KROON – De stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 in de gemeente Hollands Kroon van de Bedrijvengroep Niedorp is maandag 12 december van start gegaan.

Stemmen kan tot 31 december via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhet jaar. De genomineerden zijn Brinks Groenteteelt, PeWi’s Nieuwspagina en Installatieservice Van den Kommer uit Winkel.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op vrijdag 6 januari om 20.00 uur in Partycentrum de Vriendschap in ‘t Veld.

Tijdens de avond wordt ook het ondernemerspakket uitgereikt dat beschikbaar wordt gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De Rabobank stelt weer een Startersprijs beschikbaar. 

Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: