Spot’70 speelt Waterzaad

WARMENHUIZEN – De Warmerhuizer toneelvereniging Spot’70 speelt vanaf vrijdag 29 januari om 20.00 uur maar liefst dertien keer het toneelstuk Waterzaad in het bedrijfspand van B-Four Agro aan de Heemtweg 5 in Warmenhuizen.

Onder aan de Hollandse rivierdijk ligt een hotel dat al generaties aan dezelfde familie toebehoort. Het is in de loop van de jaren in het slop geraakt en de enige gasten zijn de familieleden zelf.

Op een dag verschijnt er een echte gast. Judy, een jonge vrouw, heeft als kind haar vakanties in het hotel doorgebracht. Judy is gekomen om zich dingen van vroeger te herinneren. Maar krijgt ze daarvoor de kans en wat wil ze eigenlijk weten van het verleden.

Waterzaad werd in 1995 in opdracht van Stichting de Kunst geschreven door tien Noord-Hollandse toneelschrijvers. Ze schreven in estafettevorm waarbij iedere schrijver voortborduurde op de reeds geschreven scènes.

Spot’70 speelt op een bijzondere locatie. De bedrijfsloods van B-four Agro is het decor van dit toneelstuk. Kitty Relleke regisseert het stuk. Een belevenis is de nieuw gecomponeerde live muziek. Een zevenkoppig orkest van spelers van Spot’70 onder leiding van Jantje van der Wurff neemt dit voor hun rekening.

Kaarten zijn voor € 12,- te reserveren via www.spot70.nl of telefonisch via het nummer 0226 – 39 99 93. CJP-houders en 65+ers betalen € 10,-.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):