Spetterende middag voor Sint Jan (video)

WAARLAND – Leerlingen uit groep 6,7 en 8 van Kindcentrum Sint Jan in Waarland beleefden dinsdag een spetterende middag in het zwembad van Waarland.

De deuren van Zwembad Waarland waren speciaal voor de kinderen een uur eerder open gegaan. De 73 leerlingen zwommen, gingen van de glijbaan en sprongen van de duikplanken. Ook naast het zwembad was er genoeg activiteit en vond er een gevecht met waterballen plaats onder leiding van gymdocent Romy Brommer.

De badjuffen van Zwembad Waarland hielden alle zwemmende kinderen in de gaten. “Ik zie veel bekende gezichten. De meeste leerlingen van Kindcentrum Sint Jan komen hier dagelijks zwemmen”, zegt badjuf Saartje Bekker. “Het was de afgelopen dagen met het mooie weer ontzettend druk. Het leukste aan het werk is om met iedereen die op het zwembad komt te praten en meestal is het ook lekker weer.”

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):