Spanning in 4A naar kookpunt

DIRKSHORN – De spanning aan de top van de vierde klasse A stijgt één speelronde voor naar het absolute kookpunt. Met dank aan Dirkshorn, Winkel en Con Zelo.

Dirkshorn zou zondagmiddag op eigen veld de titel kunnen binnenhalen, zoveel was duidelijk. Het was erg druk op het complex aan de Veersloot.

Dirkshorn leek de kampioenskans ook te gaan verzilveren; bij rust leidde het team van Michel van der Wardt met 1-0 door een doelpunt van Wout Naber. “Er stond best wat spanning op bij de jongens”, had Van der Wardt gezien. De trainer zag ook hoe zijn team vlak voor rust de kans op 2-0 onbenut liet.

Maar het vrijuit spelende Winkel trok het duel na de pauze naar zich toe. Door twee treffers van Ted Schaap wonnen de blauw-witten met 1-2. De 1-2 kwam uit een penalty die door keeper Elting werd gestopt, maar Schaap benutte de rebound.

Con Zelo won met 2-0 van Succes. Met nog één duel te gaan heeft Dirkshorn alles nog wel in eigen hand. Con Zelo heeft twee punten minder. Dirkshorn moet naar De Noord voor het treffen met Hugo Boys en Con Zelo speelt uit tegen De Koog.

“Nu maar hopen dat ik het team weer op het goede spoor krijg, komende week. Maar daar heb ik wel vertrouwen in. En een punt is genoeg…”

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. Piet
    Piet zegt:

    Het verschil met Con Zelo is 4 doelpunten in het voordeel van Con Zelo. Dus aan een gelijkspel heeft Dirkshorn helaas niet genoeg.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):