Songfestivalfan Fred over Joost Klein (video)

SCHAGEN – Volgens Songfestivalsuperfan Fred Helmstrijd uit Schagen maakt Joost Klein een goede kans op een hoge score tijdens het Eurovisie Songfestival van 2024.

Maandagochtend werd bekend dat rapper Joost Klein ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2024 in het Zweedse Malmö. Joost heeft al een nummer 1-hit op zijn naam staan in Duitsland en Oostenrijk, dus daar komen volgens Fred zeker weten punten vandaan. “Maar Vicky Leandros is en blijft mijn absolute favoriet”, zegt Fred terwijl hij een CD aanzet om Après-toi te laten horen.

Fred is sinds 2010 bij elke editie live aanwezig en rekent erop in mei volgend jaar ook naar Zweden te gaan. “Helaas heb ik nog geen kaarten, want het is hartstikke uitverkocht. Ik ben heel verdrietig, want ik had al een vliegreis en een hotel geboekt”, aldus Fred. Via een brief aan AVROTROS hoopt Fred toch mee te mogen reizen en het spektakel live mee te maken. “In tegenstelling tot voetbalwedstrijden enzo is er op het Songfestival nóóit geweld of ellende, alleen maar feest!”, vertelt Fred.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):