Snelle tijden op Paaspolderloop

NIEUWE NIEDORP – Traditiegetrouw wordt op Tweede Paasdag de Paaspolderloop gelopen in Nieuwe Niedorp. Maandag stonden in totaal een kleine 500 hardlopers aan de start op de Dorpsstraat. 

Voor de langste afstand, de 10 kilometer, hadden zich precies 200 deelnemers ingeschreven. Joffre Hooijschuur uit Anna Paulowna wist de route het snelst af te leggen. Hij kwam na 34.06 minuten over de finish. Tim Tesselaar uit Den Helder, die vorig weekend nog 60 kilometer op Texel liep, werd tweede in 34.54 minuten. De derde plek ging naar Pepijn Smilda uit Heerhugowaard. Hij finishte in 35.16 minuten.

Mick van der Velden uit Dirkshorn kwam als snelste over de finish op de 5 kilometer. In 17.33 minuten legde hij het pittige parcours af. Alle uitslagen staan op www.paaspolderloop.nl.

“Als organisatie kunnen we terugkijken naar een prachtige en geslaagde 49e editie. En wat was het heerlijk weer om te lopen”, stelde voorzitter Dave de Groot na afloop.

(Foto: Paul de Jong)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):