Sloopbedrijf De Bruin en Boersma

AMSTERDAM – Wieringermeer heeft zaterdag bij AVV Sloterdijk in Amsterdam op ondubbelzinnige wijze huisgehouden: de gretige  Slootdorpers wonnen met 0-8 van de thuisclub, die in de onderste regionen van de vijfde klasse bivakkeert.

Met name het optreden van sloopbedrijf De Bruin & Boersma zal de Mokumse ploeg nog wel een poosje uit de slaap houden. Er was geen houden aan bij het duo, dat de 500 goals voor Wieringermeer nadert.

In de eerste helft was Kevin de Bruin de sloopkogel: hij versloeg de doelman van AVV Sloterdijk twee keer, 0-2. Na rust tilde De Bruin de score naar 0-3 en 0-4.

Vervolgens meldde confrère Thijs Boersma zich bij de wanhopige man van het scorebord: 0-5, 0-6 en 0-7.

Daarna was De Bruin weer goed voor het slotakkoord: 0-8. “Eerste helft was matig. In de tweede helft lieten we de bal meer gaan en liepen we er zo overheen”, aldus veldkapitein Boersma, bij wie geen enkele zweem van medelijden met de tegenstander was te bespeuren.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):