SKRS en De Keerkring versterken samenwerking

SCHAGEN – Vanaf september opent SKRS Kinderopvang een nieuwe locatie in Schagen, een peuteropvanggroep in basisschool De Keerkring. 

Deze samenwerking is de eerste stap naar het vormen van een Jenaplan Kindcentrum (JKC). Het JKC biedt onderwijs, opvang en ontwikkeling aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Mascha de Wit, directeur-bestuurder van SKRS is blij  dat een nieuwe locatie aan hun  opvang wordt toegevoegd.

Deze samenwerking met basisschool De Keerkring biedt de SKRS volgens De Wit een geweldige kans om de doorgaande lijn tussen opvang en en onderwijs te versterken.  De komende weken zal SKRS alles op alles zetten om de nieuwe locatie per september operationeel te krijgen.

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):