Sjaak Swart (85) steelt show in Tuitjenhorn

TUITJENHORN – Bij Hollandia T aan de Sportlaan in Tuitjenhorn vond zondag 30 september een geslaagde opening plaats van Walking Football en De Derde Helft. 

Een volle kantine met jong en oud zag eerst Anne Bulsink van het Nationaal Ouderenfonds een toelichting geven op dit bijzondere project voor 55-plussers, waarna ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart bijna een uur lang mooi verhalen en anekdotes vertelde uit zijn rijke voetbalcarrière.

Swart, inmiddels 85 jaar oud, was strak in het pak gestoken en behoorlijk fit voor zijn leeftijd. Hij schroomde niet om zijn ongezouten mening te verkondigen over de huidige situatie bij Ajax.

Na het programma in de kantine bonden negen mannen de voetbalkicksen onder om voor de kantine een partij Walking Football te spelen.

Belangstellenden kunnen elke donderdag om 10.00 uur aanhaken voor een potje Walking Football en gezellige activiteiten tijdens de Derde Helft.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel