Shirley Schröder in Met de deur Open

SCHAGEN – In het programma “Met de deur Open’ op  is zondag 27 november van 10.00 – 12.00 uur Shirley Schröder te gast. 

Shirley heeft 2 jaar in Oostenrijk gewoond waar zij werd opgeleid tot skilerares. Teruggekomen heeft zij de opleiding fysiotherapie aan de HvA gedaan in Amsterdam. 

Tijdens die opleiding liep zij stage in Jakarta in Indonesië. Zij ging paragliden in Turkije en bleef daar twee jaar wonen tot zij door de inflatie die zo hoog was terug moest. Op verzoek van haar moeder is zij uiteindelijk in Podo Plaza in Schagen komen werken.

Presentator Kitty Mertz praat met Shirley over haar leven, werk en hobby’s. De muziek die tijdens het programma is te horen, is de keuze van Shirley en de techniek is in handen van Eric Bijman.

‘Met de deur Open’ is te horen en te zien via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422 op Noordkop Centraal TV en via www.noordkopcentraal.nl onder het knopje ‘Luister en kijk live’.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: