She Hulk Jackie in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’  is zondag 8 oktober van 10.00 – 12.00 uur  Jackie Koorn, She Hulk uit Schagen te gast. 
Jackie begon 10 jaar geleden met kickboksen en vocht ook professionele wedstrijden. Toen de corona-epidemie begon vond zij het tijd worden voor wat nieuws in haar leven. Zij stopte tijdelijk met kickboksen en wedstrijden en diëten en begon met fulltime krachttraining-fitness om groter te worden. Zij ging naar de Pro Wrestling Academy in Amsterdam.
Daar beoefende zij basistechnieken voor wrestling zoals de bekende Hulk Hogan. Eind januari benaderde een journalist haar voor een artikel in de New York Post en vanaf dat moment ging zij wereldwijd door haar imponerende verschijning.
Presentator Kitty Mertz praat met haar over haar leven, werk en haar sport. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Jackie Koorn en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.
Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):