Seniorenpartij Schagen wil jongerenafdeling

SCHAGEN – De Seniorenpartij Schagen wil de fractie verjongen met een oproep voor een jongerenafdeling.

Opvallend is dat de Seniorenpartij juist is opgericht om naast de belangen voor inwoners van Schagen juist voor die van ouderen op te komen.

Nu wil de partij graag in contact komen met jongeren die interesse hebben in lokale politiek. Zij vinden het van groot belang dat ook jongeren meebeslissen over de onderwerpen die in de gemeenteraad worden behandeld. Zij willen een jongerenafdeling binnen de partij oprichten.

“De ervaring leert dat in vrijwel alle gevallen binnen de gemeenteraad adviezen worden gegeven door ouderen en dat de jongeren hier niet of onvoldoende over worden gehoord”, zegt fractievoorzitter Perry Vriend van de Seniorenpartij Schagen.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen door een mail te sturen naar fractiesecretaris André Groot via e-mailadres andregroot@gmail.com.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: