Schots vlees bij Strogoff

Strogoff in Schagen verkoopt weer Schots rundvlees. Tijdens een feestelijke lunchbijeenkomst eerder deze week in Restaurant Parkheuvel in Rotterdam werd gevierd dat na een exportverbod van ruim tien jaar het beste vlees van Europa weer in Nederland verkocht kan worden.

Als één van de eerste vleesondernemingen in Nederland, startte Strogoff de import van Schots rundvlees in 1976. In 1996 werd die verkoop onmogelijk gemaakt door een importstop.

Nu, 10 jaar later, introduceert Strogoff opnieuw als één van de eerste in Nederland dit fijne kwaliteitsvlees met een authentiek karakter.

Strogoff heeft na diverse bezoeken aan boerderijen, veemarkten en slachterijen  enkele partners geselecteerd die de aanvoer van Schots rundvlees moeten garanderen. De producten worden speciaal voor Strogoff gerijpt en onder het Strogoff private label Balmoral Beef & Lamb verpakt.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 5 juni 2006
Categorie: Archief
Aantal views: 38
Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop Centraal



Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):