Scholen en Breez’ Harmony aan de slag

BREEZAND – Leerlingen uit groep 5 van de Zandhorst en de Sint Jan in Breezand zijn begonnen met een muziekles project samen met Breez’ Harmony.

Muziekdocenten Bart Koning, Frank Bakker, Karin van der Veen en Wilma Beers maken de kinderen in een introductieles enthousiast voor muziek. 

Daarna daarna mogen de leerlingen een favoriet instrument kiezen, waar ze dan twee lessen op krijgen. Als afsluiting van het project spelen de kinderen mee met Jeugdorkest Breezy zodat ze ook de ervaring van het samenspelen kunnen beleven. Er is een slotpresentatie op 26 september om 18.30 in het gebouw van Breez, Zandvaart 57 in Breezand.

Het muziekproject is het resultaat van een initiatief van het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK), alle scholen en muziekverenigingen uit Hollands Kroon.

Avatar foto
Joop Luten was enkele jaren als vrijwilliger actief voor de redactie van Noordkop Centraal. Joop maakte nieuwsvideo's en richtte zich daarnaast op politiek en cultuur. Samen met Rutger Jan Bredewold maakte hij de kunstserie 'Zien wat je bekijkt' voor Noordkop Centraal TV.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: