Schagen United wint in het donker

SCHAGEN – Schagen United wist dinsdagavond ook de tweede oefenwedstrijd van het voorseizoen te winnen, al moest de wedstrijd wel eerder beëindigd worden omdat de verlichting van het hoofdveld niet goed werkte.

De ploeg van trainer Hans de Koning nam het dit keer op tegen de 1e klasser LSVV en won met 2-1. LSVV was wel de betere ploeg maar het team uit Schagen toonde voldoende inzet om de winst over de streep te trekken. 

Er vertrok deze zomer een flink aantal spelers uit de selectie waardoor een aantal jeugdspelers is doorgestroomd. De ploeg was dinsdag bijna compleet, vaste waarde Robin Schouwvlieger is nog met vakantie.

De Koning heeft inmiddels een goed beeld gekregen van de spelers waarmee hij het komende seizoen in de 3e klasse gaat spelen. 

“We werken aan de conditie en met nog 7 oefen- en bekerwedstrijden te gaan voordat de competitie begint kunnen we nog wat dingen proberen. De ploeg is redelijk compleet al kunnen er altijd nog spelers bij de selectie komen als dat past. Robbert Jan Klein en Robin Schouwvlieger zijn met Jild Wardenaar dragende spelers en die krijgen sowieso een plek in het eerste elftal. Van de andere spelers zie ik veel goeie dingen dus ik heb er vertrouwen in dat we eind september een goed ingespeeld eerste elftal hebben voor de eerste competitiewedstrijd”, aldus De Koning.

(Foto: Bas Burlage)

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: