Schagen United maakt de borst nat

REGIO – Slechts enkele voetbalteams maken nog kans, via het fenomeen ‘nacompetitie’ volgend seizoen een klasse hoger te mogen spelen dan wel degradatie te ontlopen.

Schagen United speelt zondag een uitwedstrijd tegen Limmen, dat in de derde klasse A als derde eindigde, onder kampioen Meervogels’31 en runner-up Koedijk. Schagen draaide afgelopen weekend warm, door FC Den Helder op eigen veld met 2-6 te verslaan.

Succes wil proberen de vierde klasse te verlaten en dat moet dan gerealiseerd worden door RKEDO zondag te verslaan.

Sint Boys kan handhaving in de vierde klasse veilig stellen. Dan moet zondag wel worden gewonnen van Zwaagdijk. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van VVS’46 in Spanbroek.

Nieuwe Niedorp wil graag promoveren naar de vierde klasse en kan dat zondag bewerkstelligen tegen HSV Sport 1889. Het duel wordt afgewerkt op de accommodatie van ALC in Abbekerk.

Op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal vindt u op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden. Te vinden via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: