Schagen United in zwaar weer

SCHAGEN – Schagen United kan zich opmaken voor een loodzware eindfase in de competitie in de tweede klasse A.

De ploeg van trainer Hans de Koning en Michel Stikfort verloor zondag op eigen veld van Meervogels’31 en kan de nacompetitie om handhaving nauwelijks meer ontgaan.

“Op een zeer klungelige wijze kwamen we 0-1 achter”, vertelt coach Michel Stikfort. Maar een minuut later maakte Robbert Jan Klein gelijk, 1-1.

Toch gingen de bezoekers met een 1-2 voorsprong de rust in. De fysiek sterke ploeg uit Akersloot liep in het tweede deel weg naar 1-4. Klein verkleinde de achterstand tot 2-4 en na de 3-4 van Danny Reijne leek er voor United nog wat mogelijk, maar het bezoek gaf verder niets meer weg: 3-4.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?