Schagen TV zoekt talent

SCHAGEN – Schagen TV is op zoek naar nieuw TV-talent voor versterking van het team vrijwilligers.

Op Schagen TV zijn veel reportages te zien van activiteiten en nieuws uit de regio Schagen. Daarnaast zijn er veel series en speciale programma’s te zien, zoals Straatpraat, Schagen in Bedrijf en de talkshow Wat Schagen Denkt.

“Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden, zoals regie, montage of cameramensen”, meldt Ed van Oerle van Schagen TV.

Zo is de omroep dringend op zoek naar mensen die tijdens de talkshow Wat Schagen Denkt de regie willen doen. Of mensen die op pad willen om videoreportages te maken van gebeurtenissen in de gemeente.

“Ervaring is niet noodzakelijk, maar nieuwe vrijwilligers moeten natuurlijk wel affiniteit hebben met video”, vertelt Van Oerle.

Binnen de omroep zijn er veel mogelijkheden voor opleiding. Ook kunnen vrijwilligers bij nieuwspartner RTV NH terecht voor cursussen. Ook is er veel ruimte om je eigen ideeën uit te voeren.

Heb jij belangstelling of wil je meer weten over vrijwilligerswerk voor Schagen TV? Stuur dan een mail naar vacature@schagenfm.nl of bel Ed van Oerle op 0224 – 218 218.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: