Schagen komend weekend weer Modestad

SCHAGEN – September is in de modewereld de belangrijkste maand van het jaar, want dan start het nieuwe modeseizoen.

De zomerkleding kan de kast weer in en er wordt reikhalzend uitgekeken naar wat de modewereld heeft te bieden voor de herfst en de winter. Zaterdag 24 en zondag 25 september organiseert Schagen Marktstad een modeweekend dat helemaal in het teken staat van mode, accessoires en schoonheid.

Zaterdag worden twee modeshows gelopen. De eerste om 13.00 uur op de Gedempte Gracht ter hoogte van Schmalz. De tweede show is om 15.00 uur te zien op de Markt. Na de show flaneren alle modellen in één lange parade dwars door het centrum inclusief de Molenstraat, Nieuwstraat en Nieuwe Laagzijde.

Alle deelnemende winkels verzorgen hun eigen  modellen. Zondag kan er vanaf 12.00 uur worden gewinkeld. In de meeste winkels wordt een extra activiteit georganiseerd en de KlusKeet is beide dagen van 12.00 – 16.00 uur geopend.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: