Schagen FM DJ wint Top 2000 Quiz (Video)

SCHAGEN – Zondagmiddag kwamen Frank van ‘t Hof en Wouter van der Goes met de Top 2000 Stembus van NPO Radio 2 naar Piet Pann in Schagen.

Voor Wouter van der Goes een feest van herkenning, want ondanks dat hij in Alkmaar woonde, ging hij vroeger vaak met een jongen uit zijn klas uit in Schagen.

Al meteen werden ze opgewacht door mensen die wilden stemmen. Er mochten 35 nummers worden opgeven wat wel enige tijd in beslag nam, omdat ook regelmatig werd verteld wat het nummer met de desbetreffende persoon doet.

De Top 2000 begon in 1999 en is voor Radio 2 een heel belangrijk evenement geworden. De Top 2000 Stembus is voor de derde keer op stap.

‘s Avonds was er ook een Top 2000 Quiz bij Piet Pann. De quiz werd gewonnen door team Magic Friends, bestaande uit Wop van Eis, Paolo Bona en Schagen FM dj Peter de Jong. Ze wonnen een VIP arrangement voor het Top 2000 café.  

De Stembussen voor de Top 2000 sluiten op 7 december rond 19.00 uur. De lijst wordt op 19 december onthuld. Een interview met Frank van ‘t Hof en Wouter van der Goes is maandag in de Nieuwscarrousel tussen 17.00 en 19.00 uur te beluisteren.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):