Schagen even modestad met buiten shows

SCHAGEN – In Schagen kon zaterdag genoten worden van een paar modeshows op de Markt en de Gedempte Gracht georganiseerd door Schagen Marktstad.

De zomer is weer voorbij en september wordt in de modewereld altijd ingeluid met de kleding voor de herfst en winter. Voor de liefhebbers van veel kleur was het een beetje behelpen, maar het is maar klein deel van de nieuwe collecties dat werd getoond. 

Niet alleen kleding kwam voorbij, maar ook schoenen, brillen en nachtkleding. Na de shows flaneerden de modellen in een lange parade over de Gedempte Gracht, Nieuwe Laagzijde en de Molenstraat.

Zondag zijn de winkels vanaf 12.00 uur open en kan de nieuwe kleding worden aangeschaft. Veel winkels doen dan iets extra’s zoals stylingtips, visagie, workshops en er is muziek. Ook is beide dagen de KlusKeet in het Makado Centrum geopend.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: