Scagon draait film The Fabelmans

van tot
Gepland Agenda

SCHAGEN – De Filmkring draait donderdag 30 maart om 14.00 uur en vrijdag 31 maart om 20.00 uur de film The Fabelmans van Steven Spielberg in Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen.

The Fabelmans is eigenlijk het coming-of age-verhaal van Steven Spielberg zelf. 

Sammy Fabelman ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film. In zijn handen groeit de camera uit tot gereedschap waarmee hij de wereld kan vangen, veranderen en vatten. Dit is belangrijk voor hem in het niet al te harmonieuze gezin. 

Sammy’s vader ziet hem liever gaan studeren, maar zijn kunstzinnige moeder stimuleert hem juist om de creatieve kant op te gaan. 

In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.

Kaarten kosten € 9,- en zijn verkrijgbaar via www.scagondeluxe.nl


Publicatiedatum: 22 maart 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 85
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):