Samenwerking ROC Kop van N-H en zorginstellingen

REGIO – De besturen van ROC Kop van Noord-Holland, Zorggroep Tellus, Omring, Esdégé-Reigersdaal en Woonzorggroep Samen hebben op woensdag 3 november een intentieverklaring ondertekend. Doel hiervan is om tot een duurzame samenwerking te komen op het gebied van PraktijkGestuurd Leren.

De samenwerking komt voort uit een grote behoefte aan gekwalificeerd personeel in de zorg. Die behoefte is vertaald naar opleidingen waarbij de praktijk centraal staat. Het betreft betaalde werken-leren-trajecten op mbo niveau.

“Dit maakt deze opleidingen bij uitstek geschikt voor mensen die toe zijn aan een carrièreswitch en iets heel anders willen gaan doen. Praktijkgestuurd leren maakt dat mogelijk. Mensen kunnen bij één van de deelnemende organisaties aan de slag en volgen tegelijkertijd een opleiding”, aldus Jolanda Buwalda van Omring.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: